Disappear

tumblr_mwgyyhxCDs1smddkyo3_500

Jag är i processen att samla ihop alla dokument inför min australienresa och jag har varken visum dit, vetenskaplig poster att visa upp på konferensen eller rena sommarkläder. De vill ha komplettering på min ansökan och det är väl så det är när man har dubbelmedborgarskap, svenskt pass och bor i Danmark, de kanske tror att jag vill emigrera dit. Så jag tänkte försvinna ett tag och få ordning på mitt liv. Åker nu på fredag, hjälp! :(

Annonser
6 comments
  • precis kommit tillbaka, dör av jetlag :(

 1. malin said:

  Du förstår inte hur avundsjuk jag är! Australien är heeeeeelt underbart, njut åt oss så mycket du bara kan!! Och Melbourne som är en riktig nöjesstad också :)

  • Nu har jag precis kommit tillbaka och känner mig förvirrad och jetlaggad. Hade det fint därborta, träffade på några roliga människor och drack öl varje dag typ. Fick klappa på en koala och hålla i en wallaby, världens sötaste åååhhh <3
   Nästa gång får det dock bli lite längre för det är jobbigt att åka så långt i bara en vecka :). Puss

 2. Vicky said:

  underbart men jobbigt. förstår precis, är mitt inne i usa-visumprocess. det mest byråkratiska och meckiga jag varit med om typ.

  • Det var verkligen stressigt att vänta till sista minuten, det fixade sig dock men gud vad de är petiga därborta, frågade mig flera gånger vart jag skulle och hur länge jag skulle vara och skrev ner mina svar liksom. Men det är gött att vara hemma nu. Vart är du på väg Vicky?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: