En fin man, del 4.

large (78)

Vi hade tappat bort Caro eller om det kanske var så tydligt att vi skulle hem precis då och brydde oss inte om att följa efter de andra. Han höll min hand och frågade om vart jag hade parkerat cykeln. Utanför Caros jobb, bakom en buske stod min fina underbara Jaguar.
”Say hi to the Jag, most awesome bike ever!” sa jag till honom helt stolt i rösten medan jag viftade ut med händerna mot finaste cykeln.
”It is very cool indeed” svarade han lekfullt och jag log stort för att jag tycker om min cykel väldigt mycket. Jag tog på mig cykelhjälmen och medan jag spände den fast på huvudet hörde jag honom skratta.
”Ååååh” sa han gulligt när jag log mot honom som en tönt och jag skrattade också för att hans ansiktsuttryck var priceless.
”Jag har redan haft två hjärnskakningar och har hört att den tredje är värst så jag vill inte utmana ödet” sa jag medan jag låste upp cykeln och drog ut den från cykelställningen. Han ledde vägen och jag följde efter. När jag tänker på det så vet jag inte riktigt var han bor, min hjärna ville inte riktigt lägga märke till andra detaljer än det som skulle hända om några minuter.  Tänkte hur casual jag var om det hela, jag och den här mannen som jag precis har träffat, vi ska hem tillsammans. Jag kommer att se honom naken och vi kommer att ligga.
Vi var i närheten av Nørrebroparken och han bad mig vänta på honom medan han la in sin cykel i källaren på byggnaden. Jag tog mig min tid med att låsa fast allting, mina två lås och cykelhjälmen. Han öppnade dörren och ropade på mitt namn men jag var så upptagen med min cykel att jag inte riktigt la märke till det.
”Svenska tjejen, kommer du?” frågade han på dansk-svenska och jag vände på huvudet och såg honom innanför dörren.
”Mmmm…ja” sa jag leendes och hoppade in från under hans arm som höll dörren uppe åt mig. Han kollade sin postlåda och vi började gå uppför trapporna till fjärde våningen. Han låste upp dörren till sin lägenhet och välkomnade mig in. Man kom in i en hall som var öppen till köket och som ledde längre in mot sovrummet. Allting var så fint, från mysiga mörka trägolv till tavlor och fotografier på väggarna, till blommor placerade som dekoration lite överallt. Som tagen ur en inredningstidning där allting passade ihop, materialen, färgvalen, karaktären på möblerna. Allting exklusivt och estetiskt.
”Vad fint du har det” sa jag överraskad medan jag fortfarande tittade mig omkring.
”Synes du det? Tack” svarade han ödmjukt. Tänkte att han måste vara väl medveten om hur fint han bor. Jag stod i hallen mellan sovrummet och vardagsrummet och tittade mig omkring. Han tog av sig den öldränkta skjortan och hånglade upp mig mot dörrkarmen. Drog ner dragkedjan där framme på min klänning och la båda händerna innanför kuporna på min svarta b:h. Jag drog upp hans bomullslinne och tryckte mina fingrar mot hans ryggrad.
”Ska vi gå till rummet?” frågade han mig på danska medan hans ansikte var hela tiden bara några centimeter ifrån mitt.
”Skulle vi inte duscha?” påminde jag honom om det som vi hade pratat innan eftersom vi båda var dränkta i öl och delvis för att jag aldrig har duschat tillsammans med någon one night stand. Ville inte gå miste om upplevelsen.
”Okay” sa han och plockade upp mig från golvet, bar mig hela vägen till badrummet medan jag höll mig hårt med båda händerna runt hans nacke.
Han ställde mig försiktigt med fötterna på golvet och tog av sig resten av sina kläder. Jag tittade honom i ögonen hela tiden, vågade knappt titta någon annanstans medan jag tog av mig min blåa klänning. Mina strumpbyxor och trosor hade redan åkt av därute i hallen.
Han slog på vattnet till duschen och höll i handtaget försiktigt riktad mot sina fötter tills vattnet blev varmt. Jag stod i ett hörn och observerade allt han gjorde utan att säga något och han lutade sig fram mot mig igen och kysste mig mjukt och lite smått gulligt, snabbt på läpparna och direkt efter kände jag det varma vattnet rinna längs med min rygg. Han riktade vattenstrålen mot sig själv och fäste den sedan i mitten.

Jag såg honom plocka fram en tvål och tänkte såklart att han kör lite old style som resten av hans lägenhet, ingen liquid shower gel här inte. Han gnuggade in tvålen mellan sina blöta händer och log hela tiden mot mig medan han gjorde så. Sedan gjorde han det jag aldrig hade förväntat mig av någon, han gick ner på knä och började tvåla in mina fötter, en i taget. Sedan jobbade han uppåt mot mina lår, reste sig upp och tvålade in ena armen och sen den andra, ryggen och magen. Jag log hela tiden, förvånad över hur sexigt det var att vara i duschen med en okänd människa, någon som drar sina händer långsamt längs med min rygg och drar mig in närmare vattenstrålen. Han gick över till sig själv och tittade på mig hela tiden medan han tvålade in sin långa kropp. Vi stod där i duschen en stund, hånglade under varmt vatten, han kände på min kropp och jag på hans.
”Ska vi gå till sängen?” viskade han i mitt öra och jag fick fram ett ”mm” i stunden. Han stängde av vattnet, virade in mig i en handduk och la mitt blöta hår åt sidan. Jag började gå mot rummet och frös på vägen. Satte mig vid sängkanten och darrade. När han kom till rummet satt jag där och darrade, såg ledsnare än ledsnast ut och han tittade på mig med mjukaste blicken, ”fryser du?”.
”Mmmm” sa jag och försökte att få pli på min kropp. Han kom mot mig och tog av mig den blöta handduken och slängde den på golvet. La mig försiktigt i sängen och höll om mig hårt under täcket. Kunde känna hans huvud bakom min nacke, han som andades lugnt och hans starka armar som höll om mig. Åh vad jag har saknat att få vara i just den här stunden med någon som tar hand om mig när jag behöver det, någon som inte är rädd för närhet även om vi precis har träffats. Jag kände mig varm nog så jag vände mig om mot honom och vi kysstes igen. Hans högra hand vandrade längs med mina bröst, min mage och sedan längre ner söderut. Slutade aldrig att kyssa mig samtidigt som han förflyttade sin kroppsvikt på mig och kom ännu närmare. Han rörde sig uppåt med lätta små rörelser och sedan var det jag som ville ta kontrollen ovanpå honom. Vi fortsatte så ett tag, låg ibland på sidan, kysstes och sökte varandras närhet en bra bit in i natten.

Han tog fram ett extratäcke till mig och jag fick låna en t-shirt att sova i. Jag la mig bakom honom, la min hand över hans revben och han fångade upp den och höll min hand i sin. Jag somnade sådär tätt inpå honom och morgonen efter vaknade jag på min sida med honom tätt intill mig. Han vaknade samtidigt som jag och började kittla mig i ryggen, drog sina fingrar lättsamt över min hud, uppe vid skuldrarna och sedan nere vid svanken. Höll om mig hårt, så främmande när vanligtvis natten skapar ännu större avstånd till främlingen bredvid en, så olikt mina tidigare erfarenheter. När jag skulle gå, kramades vi hejdå där i sängen väldigt länge, pussades på läpparna och kinden som man gör när man är ihop och sa tack för igår och idag. Medan jag låg på honom och kände hans armar hålla mig hårt mot hans kropp tänkte jag att honom hade jag kunnat gifta mig med.

Annonser
8 comments
 1. Men jisses vad du är bra på att skriva, är helt fast haha.

  och jag är som vanligt sämst på att kommentera men jag följer fortfarande din blogg slaviskt, en av få som jag valt att fortsätta läsa då jag minskat ner på bloggläsandet.

  Stor kram finaste <3

  • Bästa du, det betyder mycket att du läser, blir så glad <3
   Och du är alltid så snäll och godhjärtad och positiv och har alltid något bra/positivt att säga. Det tycker jag är väldigt inspirerande <3

   Puss

 2. Cornelia said:

  Hej Nat! Jag läste mycket här förut, tills jag flyttade och inte hade internet längre. Nu är jag där internet finns på heltid och tänkte att jag skulle kika in. Är Edward helt ute ur ditt liv och vem är inne, vill ha en liten update om det inte är för mycket begärt. Tack fina!

  • Hej söta, välkommen tillbaka! Jag tänkte på dig senast idag när jag gick tillbaka i arkivet och såg några kommentarer från dig och undrade vad du gjorde. Vad glad jag blir att du är tillbaka :) Hur är allting? Var befinner du dig nu?

   En liten sammanfattning:

   Edward flyttade till Singapore i januari 2013 och har bott där sen dess. Han kommer tillbaka lite då och då och stannar i ett par veckor, senast var det i juni någon gång. Han har skaffat flickvän och hon har också flyttat till Singapore och fått jobb på samma byggnad som han. De har tydligen skaffat katt har jag hört också från andra eftersom jag tog bort honom i april när det stod in a relationshit på Facebook för att jag orkade inte må dåligt längre. Vi har ingen kontakt och jag är nog över honom för det mesta fast det svider fortfarande och jag tänker på honom då och då.

   Mats åkte till Nya Zeeland i februari för ett utbyte i sin phD, fick hjärtesorg medan han var borta och är nu tillbaka på kontoret, vi umgås som vanligt hela tiden, när vi inte ar på jobbet så skrivs vi på FB, han går mig på nerverna för att i nästa stund sitta och planera matchande overaller haha :p

   Jag och Birdie hookade upp ett par gånger i somras, det resulterade i inte så mycket då han är så velig hela tiden, han vill och sedan så vill han inte och jag tröttnade på det efter ett tag. Vi blev lite ovänner eller typ undvek varandra ett tag, mest jag för att jag var sur på honom men sen fick jag en labhandskeballong av honom för nån vecka sen och vi är back on track eller vad man säger. Idag var han sjukt flörtig medan vi hängde vid akvariet och pratade om helgresan som vi ska iväg på med företaget nu på fredag.

   Caro & Sølver är in a relationshit och säker lägenhet för att flytta ihop.

   Jag är singel och har dejtat/träffat några stycken men det har inte riktigt hänt något. I somras var jag en sväng förbi medelhavet för att hälsa på Rey (11 år Rey) och mormor & morfar. Det händer någon gång att jag träffar någon på en one night stand men det blir liksom aldrig till något mer. Jag vet inte om det är för att jag har blivit för sårad av Edward och har svårt att bli kär / lita på någon.

   På jobbet är det lite som vanligt, är projektledare på ett projekt men det ska stängas ner på grund av bristande marknad och mitt kontrakt går ut i december, så lite panik på den fronten.

   Har nu flyttat ihop med min vän Maria, hon är spanjorska så det blir mycket salsa, bachata och sånt nästan varje kväll och jag älskar det, har så himla roligt ihop. Lägenheten är inte så långt ifrån där jag bodde innan men det är nybyggt och fräscht och med stora fönster från golv till tak mot en stor grön innergård.

   Så ungefär det :)
   Puss

 3. Malin said:

  Alltså åhhh, har aldrig hört ”relationshit” förut men de va ju fantastiskt bra!!! Ska helt klart börja använda. Men den här fina mannen då, blev det inget mer med honom? :) jag insåg häromdagen att jag har varit singel i 3 år nu!! Först kändes det deppigt och tragiskt, sedan ”men HUR fort går tiden egentligen??” och till slut bara s k ö n t. Och så fick jag höra att min föredetta idiot och hans nya har breakat. Karma eller vad det heter :)

  • tillåt mig: MOHAHAHAHAHA. den jäveln :p

   Ja alltså bästa ordet in a relationshit, det är vad det är until proven otherwise..vilket inte har hänt än haha :p

   Jäklar, 3 år..fast det är inte så konstigt, kolla på mig, varit singel i ett och ett halvt nu typ och vad är ett och ett halvt år till? Ingenting. Vilket är skrämmande..men också skönt. Man får hålla sig borta från relationshits :p

   Måste säga att jag ÄLSKAR att ni har samma humor som mig som skrattar åt samma grejer :D :D

   Blev typ inget med honom. Han åkte iväg på en vikingasegling i två veckor typ dagen efter så vi har inte hörts något. Har honom på facebook och har varit nära att skriva ett hej, hur går det meddelande men typ hindrat mig själv varje gång. Idag sa Caro att hon hade sett honom på promenad på kyrkogården i nørrebro med en lång, smal, blond tjej. Jahapp.. där gav jag upp :)

   • Malin said:

    Hmm typiskt.. Fast tänk om det är hans syster!! Hur som helst: jag har Maggios låt ”Finns det en så finns det flera” på repeat konstant och det är så himla sant! Kram!!!

   • Jag typ gav upp det efter ett tag och nu efter recent developments så är jag helt insnöad på fågeln och måste komma över honom, detta går inte :p

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: