En fin man, del 3.

kiss

”Jag kan inte fatta att du kan italienska!” sa jag helt fluffig i huvudet medan jag höll fast båda händerna på hans högra arm och hej det finns ingen annan här än vi två för att jag är för tillfället upptagen med att flörta med dig.
”Jag tycker om språk” sa han på danska och jag kunde tänka klart i kanske två sekunder för att komma fram till slutsatsen att det händer aldrig att någon kan prata både svenska och italienska och att den här personen sitter här bredvid mig och det finns ingen annan utväg än att gå hem med honom för att det händer aldrig. I fylleberusningen blev det hela så himla mycket större i mitt huvud och jag tänkte att Caro hade rätt, det var en bra match.
Någon tappade sin öl i trappan ovanför oss och det landade överallt på honom och lite över min vänstra arm. Jag började skratta högt åt det hela för att vi hade tittat uppåt hela kvällen och var nästintill säkra på att det skulle hända någon gång. Han reste sig upp hastigt väldigt arg över sin öldränkta vita skjorta och sprang uppför trapporna för att ta ett snack med de där ”ungdomarna”. Jag fortsatte att skratta och när alla ögon kring bordet riktades åt mitt håll så ryckte jag på axlarna och visste inte vad han gjorde kvar däruppe. Till nästa tanke och impuls tog över mina ben och fick mig att hoppa upp från bordet och gå uppför trapporna efter honom.
Han var precis på väg ner när han fick syn på mig och fångade upp mig där mitt på trappan.
”Var är du på väg?” frågade han på danska medan han höll i båda mina underarmar och tittade mig intensivt i ögonen.
”Jag letade efter dig” sa jag helt oskyldigt och nej det finns ingen skam i kroppen längre, jag säger vad jag tycker och tänker och gör vad som faller mig in. ”Har du sagt åt de där ungdomarna nu?” sa jag med retig röst och han skrattade.
”Mmmm ja men vi borde kanske gå ner till de andra” sa han och försökte att ta ner mig med sin kroppsvikt. Jag tappade balansen och höll på att gunga lite i sidled, ”oops” sa jag skrattandes och viftade på händerna i luften. Han la båda sina armar omkring mig och drog mig närmare honom på ena sidan trappen. ”Jag kanske inte vill gå ner till de andra” sa jag trotsigt och charmigt medan jag fortfarande tittade honom i ögonen.
”Så vad vill du göra då?” sa han utmanande, hans ansikte som var några centimeter ifrån mitt och jag som stod stadigt på tår för att nå honom.
”Det här” svarade jag utan någon eftertanke och jag stängde in det lilla avståndet mellan våra läppar och han verkade inte vilja annat just då heller för han kysste mig fint och mjukt där på trappan medan det blåste några smått kyliga sensommarvindar omkring oss.
”Kom” sa jag till honom efteråt och drog med honom lite högre upp i trappan för allra högst upp fanns det en liten balkong där man kunde se över folket och lite till, den där suspekta ölvagnen vid entrén, de svaga kvällsljusen och myllrandet av röster som kom från underifrån.
”Nat, vill du gå hem med mig i afton?” frågade han mig på danska och jag tänkte att jag skulle spela lite svårflörtad, för det ska man väl kanske göra i sådana situationer.
”Mmm..jag vet inte” svarade jag lite utmanande och tittade på honom i ögonen med en blick av en som funderar över vad som är smart att göra i den här situationen när jag i själva verket visste det långt innan han frågade att jag skulle hem med honom. Jag närmade mig hans kropp igen, tryckte honom mot väggen och vi hånglade igen.
”Du är stark du” sa han förvånad och jag log lite nöjd inuti för de förväntar sig aldrig att någon i min storlek kan knuffa till någon som är mycket större. Borde kanske börja bete mig lite mer mjukt och gulligt, tänkte jag i nästa tanke, män blir rädda av sånt.
”Nat, jag vet inte om jag kan vara din prins ikväll” sa han out of the blue och fick min mage att krympa ihop sig.
”Va, vad menar du?” frågade jag förvånad och lite smått panikslagen över att mina planer för resten av fredagen höll på att ryckas loss under fötterna på mig.
”Jag vet inte, jag känner mig lite trött nu och detdär med ölen..eh vet inte” sa han och nej detta får inte hända hann jag tänka i en millisekund och det kunde han kanske också uppfatta i mina ofokuserade ögon. ”Ska vi gå ner till de andra?” frågade han mig och jag protesterade inte, lät honom ta mig i handen och gå nedför trapporna medan jag försökte att koka ihop en krisplan.
Caro stod och väntade på oss där nere, ”Samla dina grejer, vi festar vidare på en annan bar” sa hon entusiastisk och lite smått full hon med och jag tittade på honom medan han skakade på huvudet och jag visste att om vi gick någonstans så skulle han bara gå hem och bara tanken på att inte se hans lägenhet..hmm, nej.
”Den säger att den vill hem” sa jag panikslagen till Caro och hon tog över situationen, ”Nej nej, vi går vidare till det här stället, det är andra som väntar på oss där” sa hon till oss båda och han verkade lite maktlös.
”Du ska inte hem, du ska ta en till öl med oss ikväll, det bestämmer jag” sa jag till honom och släppte inte hans hand. Han gjorde inte det för den delen heller medan han ledde oss mot cyklarna. Så fint att hålla hand ibland och nej han får inte gå hem. Caro och resten av gruppen försvann någonstans medan vi fortfarande stod och debatterade i ett mörkt hörn utanför baren.
”Nat vad säger du, ska vi ta hem till mig?” frågade han mig på danska igen och jag var högst medveten om hur lättad jag kände mig i den stunden, nu har jag min chans igen, I am back in the game.
”Jag trodde att du var trött..” retades jag och klämde hans fingrar.  Han log.
”Ehh.. jo men jag vill inte dricka mer, jag vill nog hem med dig” sa han igen charmigt och jag log i den stunden, berusad av miljontals känslor och en fredagsnatt som hade förändrat allting helt.
”Okej”.

4 comments
 1. Jamen varför försökte han backa ur? Panik över att inte få upp den med alkohol i kroppen? :P (Åh det sämsta som finns är ONS som inte får upp den…)

  Hur går din måndag? Jag är så bitter över att helgen är slut…
  Kram!

  • Jag tror att han spelade mig totalt, för helt plötsligt övergick jag från den som velade till den som absolut ville gå hem med honom. Haha nicely played fucker :p
   Bitter här med, bråkar med mats hela tiden för att han går mig på nerverna och sen i nästa stund pratar vi om att skaffa matchande overaller haha :p

   • Men kort arbetsvecka här, vi åker iväg på sommarfest med företaget nånstans över helgen men de vill inte avslöja vart vi ska utan de säger bara att vi ska träffas på flygplatsen klockan 7 på morgonen..hmmm :)
    Hur är din tisdag fina?

   • Haha kan ha varit så ja… Lurigt. ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: