Ice cream

large (12)

Glassbilen kom och parkerade sig utanför vår byggnad. Där nere är det en gräsplätt med några parkbänkar och bord och just idag lyser solen så starkt att man kan vara helt utan jacka, så varmt är det. Klint pekade mot mig och Sølver att vi skulle ställa oss längst bak i kön och vi stod där förväntansfulla och studsandes av glädje. Kanske mest mig då som hoppade omkring medan Sølver njöt av vädret.

Vår Dottie på företaget har ett eget företag vid sidan av som nyligen fyllde 5 år och idag bjöd hon hela byggnaden på glass för att fira. När det blev min tur skulle jag ha lakrits och kaffe/choklad, plockade upp en servett och en självlysande plastsked och gick längre bort mot bänkarna där de andra satt redan. Satte mig bredvid Klint som avsiktligt försökte att knuffa ut mig från bänken för att retas.
”Hey pick on somebody your own size!” protesterade jag och knuffade tillbaka. Klint började skratta. Vi har blivit tajtare på sistone jag och han, delvis för att vi jobbar på samma projekt men också för att han är så underbar och lyfter upp mig ur mängden och alltid involverar mig. Så att jag blir som en självklar del av företaget.
”What do you say, another one?” frågade Sølver som hade spillt glass överallt på bänken.
”Yea let’s queue a second time” sa jag och vi reste oss upp samtidigt och gick mot kön. Andra företag hade också kommit ner och beblandat sig med oss och vi retades med de längre bak i kön, de sökte uppmärksamhet och jag skrattade hela tiden och kunde knappt stå still. Tänkte på att nu är jag verkligen i mitt rätta element, solen skiner, jag är glad och som vanligt den som hörs mest och socialiserar med alla möjliga. Ett år har jag varit här och de vet redan vem jag är och vem bryr sig nu om dendär som gjorde mig ledsen, idag är jag helt awesome.

Annonser
2 comments
  1. Åh. YES! Mer sånt. Mer sol, värme och skratt i glassköer! <3

    • så himla somrig dag igår, är fortfarande glad liksom :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: