Gone gone gone

tumblr_mlhmd3tAQT1s5rry1o1_500_large

..och Edward är borttagen från Facebook. Snälla säg till mig varför det var nödvändigt att göra det? Jag har typ ångest nu.

Annonser
4 comments
 1. malin said:

  När man har kommit tillräckligt långt vill man inte ens ge sig själv chansen att snegla tillbaka eller snoka när man har en dålig dag, för i längden mår man bara dåligt av det. Så BRA gjort :)

  • Du har såå rätt, tack för peppen, känns helt okej idag och ingen ångest över honom alls. Mindre bra att han kommer att vara på företaget nästa vecka och vi har förmodligen möten ihop men jag hoppas att jag inser att jag har kommit över honom. Puss fina Malin <3

 2. annawii said:

  Du är grym babe och du börjar inse det, därför tog du bort honom! Jag är så nedrans stolt över dig och alla framsteg du gör, du växer ju varje dag och det är en ära att få följa dig här på bloggen. Du är faktiskt en av få bloggar jag inte missar ett enda inlägg av, den och du är smått beroendeframkallande, på ett bra sätt då hihi.

  Kram finaste <3

  • Tack så himla mycket fina Anna, du vet inte hur mycket allt stöd som jag får här betyder för mig. Alla fina ord, all kärlek och pepp man får, det är helt underbart. Jag är glad igen, jag tror verkligen det och då finns det inte rum för att släpa med allt gammalt trassel, han är inte värd det. Ingen som inte kan ge till mig lika mycket som jag ger till dem, det är inte värt det. Och det är så skönt att inse det ibland, att hellre vara själv och vara glad inifrån och vår och allting som hör våren till. Det är underbart!
   Puss & kärlek i massor härifrån <3 <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: