Vad säger din halsduk om dig?

tumblr_mjp9xe0twz1r0g1gqo1_500_large

Jag har tänkt på en sak. En liten teori jag har.

Jag tycker nämligen att man kan sniffa på folks halsdukar om man vill få reda på hur de är som personer och vad de tycker om. Jag tänker på formen, färgen, material, mönster, hur de föredrar att vira den runt halsen, etc.

Men så tänker jag sen att min halsduk är tråkgrå, i cashmere, luktar hasch, rök och en släng av Burberry Brit. Vad säger det om mig?

Annonser
10 comments
 1. Åh. Älskar sådana här finurliga, nytänkande teorier! Det kan säkert finnas en sanning i det du säger. Även om det kanske inte riktigt stämmer in på dig… Min halsduk är orange, i ett megamjukt tyg och jag vet inte riktigt vad den luktar, men jag tvättar den nästan aldrig.

  • Åh hade också en orange halsduk för fem år sen, åh vad jag älskade den. Och alla kallade mig för tjejen med den orangea halsduken. Det var i samma veva som jag började på chalmers, min signatur liksom. Åååh nostalgin :)

 2. Olga said:

  Det betyder att du matchar en neutral halsduk med roligare kläder så att du ska slippa frysa och inte behöva tänka på vilken halsduk du ska ha (=spontan), du gillar stiliga personer som gärna får lukta lite på halsduken och kanske lite på halsen och du gillar att ha roligt eftersom du inte har på dig en palestinasjal som luktar hasch (=inte konspirationsteoretiker utan röker hasch för det är kul ibland). Ehhm. Hur var analysen?

  Mina halsdukar luktar nog inte jättemycket. Ska testa vid tillfälle så får du analysera, hehe.

  • haha Olga jag älskar din analys, fick mig att le mitt i surheten (fortfarande sur på Birdie även efter många timmar nu) :)
   Puss x 10 :)

   • Olga said:

    Haha vad bra att jag kunde vara till lite nytta! Tråkigt att Birdie har varit taskig, men personer som är ur balans kan ofta vara labila. Lämna honom ifred och låt honom komma till dig när han känner för det. Om han är taskig så tycker jag att du ska säga att du är hans vän och gärna ställer upp för honom men att han inte kan bete sig hur som helst. Det kommer säkert inte att mottas med sur min och dåligt humör, men som du vet så är jag ju en vild förespråkare av att säga vad man tycker. Och så vet du var du själv står. =en person mindre att grubbla över :)

    Må bättre imorgon! Hihi:)
    KrRrAmIiZzzZ

 3. Haha min halsduk är skitful. Typ lila-aktig och 5 år gammal. Fick den av mamma och har inte pallat lägga pengar på en ny, snyggare… Jag har nog aldrig tvättat denna så den luktar typ 100 olika parfymer. Urk haha…

  • Men visst är det som någon slags snuttefilt..man har alltid med sig den och den blir nog aldrig tvättad.. det är lite som att ha en kroppsdel, ful eller snygg så delas man aldrig haha :)

 4. Me said:

  Jag vill ha färggranna sjalar som inte är skitiga! Lätt god doft eller ingen doft för min del. (Man måste ju tänka på parfymallergikerna och andra folk som inte tycker att man ska vara för parfymerad!)

 5. Me said:

  Men ingen stank heller. LOL!

 6. Me said:

  Är det förresten sådär mkt hud som du visar på bilden som du brukar täcka med sjalen? För att demonstrera, liksom?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: