White dress

tumblr_mf41z3fjgV1qac3wno1_500_large

Jag har en ny klänning, en vit, kort, A-linjeformad i lite finare spets med dragkedja bak i ryggen. Och eftersom jag vägrar ha vinter nu mot slutet av mars så tog jag på mig den idag. Lockade håret och satte ett hårband av små marguritblommor på. Jag frös lite redan där hemma så jag tog på mig dubbla svarta strumpbyxor och mina dr.Martens. Det får finnas en gräns till hur sött man får klä sig så lite av min personlighet fick sitta kvar i skorna. Kommer till jobbet alldeles glad och förväntansfull, vill se hur det är med Birdie, hur hans reaktion är och även för att det är en ny vecka..och med allting som har hänt så är det inte jag som står i mitten av alltihopa, denna gången är det inte mig. Men det är en annan historia att berättas.

Kommer ut från hissen och hälsar till Mikkel som tog trapporna på andra sidan korridoren. Vi möts sedan i köket där dagens leverans av frukt hade kommit och i korgen stod ett gäng jordgubbar. Jag tog mig en kopp kaffe och en vattenflaska med företagets logga på.
”I must say, that is a very nice dress you have on. And with the flowers and everything” sa Mikkel snällt.
”Oh thank you, I felt like I needed some spring around me, with the snow storm coming and all”. Det glittrade om mina ögon, känner mig på rätt så bra humör, måndag och allt. Gick ut i korridoren där skrivaren står placerad och knäppte in min kod för att logga in. Hade skrivit ut ett 90 sidors dokument som jag ska läsa igenom idag innan mötet med Klint och Professorn imorgon. Jag står där och studerar papperen noga medan de kommer ut från skrivaren en och en och känner Birdie i närheten. Han kom ut från labbet och jag hörde honom skratta där bakom mig. Vänder mig om och lägger bort lockarna från ögonen och ler mot honom.
”Well hello there little princess” säger han road och fortsätter att skratta. Han tycker alltid att det är så roligt när jag har något skolflickeaktigt på mig så att han kan retas i all oändlighet.
”Hey don’t mock the dress, I look very cute today” sa jag och vände mig om och tittade på mina papper. Han fortsatte längre bort i korridoren, mot loungerummet eller om det var developmentkontoret. Jag väntade i vad som kändes som flera timmar på att mina papper skulle komma ut, lekte med fiskarna i akvariet bredvid under tiden, tog mig en klunk eller tre av kaffet och stirrade på skrivaren igen. Jens kommer ut från labbet och landar precis framför mig.
”Hello princess, are you getting married today?” retades han.
”Well yes I am” svarade jag tillbaka med sjungande röst och rätade ut min klänning.
”Remember that I am the best man” sa han och gestikulerade mot sig själv medan han gick mot köket.
”I expect you to wear a suit and a boat tie” ropade jag efter honom.
”Milady, as you wish” hörde jag honom säga från köket.
Birdie kom ut igen från developmentkontoret och vi tittades en lång stund. Han flinade hela vägen längs med korridoren och jag höjde på axlarna och skakade på huvudet när han gick förbi mig. Han skrattade ett härligt skratt och jag kunde inte hålla mig och skrattade tillsammans med honom. Min birdie.

Annonser
4 comments
 1. Olga said:

  Oooh, jag blir nyfiken på detta med Birdie. Bra grej ni verkar ha tillsammans:)

  • Ja det hänger som på en skör tråd nu och jag vet varken ut eller in..men jag tycker om honom väldigt mycket och det har jag alltid gjort. Nu vet jag inte riktigt på vilket sätt jag tycker om honom..ååh förvirringen

   • Olga said:

    Men ta’t lugnt bara, så löser det sig. Var som du brukar vara och visa att du finns där om han vill. Resten av tiden man ju vara som vanligt. Det är skönt att få en paus från allt jobbigt också och få en fin fristad genom någon man tycker om. Vilket han nog får av dig!

    Sen kan man ju komma över någon på rätt kort tid om det finns någon i närheten som man gillar. Jag och min kille blev ihop på det viset. Fast det är en rätt lång historia. (Fast väldigt fin, om man får vara så cheesy att man säger det själv.) Kram på dig!

   • Åh Olga jag vill gärna höra din historia om hur du och din kille blev ihop, evig romantiker som man är (fast officiellt så kräks jag på cheeziness haha)
    Jag hoppas att jag gör honom mindre ledsen ibland genom att skoja till det som vi alltid brukar i labbet, tycker att han är så himla fin och vill verkligen verkligen inte se honom såhär. Saknar min birdie som han brukar vara, glad och on top of his game..ååh lillen <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: