Hej Mats

Is anyone of you reading this blog from the Emirates or should I conclude that it is Mats who is there for a week with his girlfriend, and that he finally found the adress to my blog?

Because I am slightly freaking out over here.

Annonser
8 comments
 1. Angie said:

  Säg bara åt honom att det är eran lilla hemlis! (Eller så låser du bloggen ett tag. Vilket skulle vara fett synd)

  • Jag är bara lite rädd att jag inte känner mig lika fri att skriva om jag vet att han läser. Och han har lovat att inte leta efter bloggen, för att jag behöver min fristad men om jag känner honom rätt..vilket jag gör så hade han letat efter bloggen ändå..för att hålla koll på folk, den stalkern. Men det är nog okej, jag kallade honom nyss för evil person på facebook, han har inte svarat haha :)
   Puss

   • Angie said:

    Klart att du ska få ha din egna lilla hörna på the interwebz för dig själv. Samtidigt kanske du kan få ett stöd i att han läser och kan förstå dig bättre när du är lite mer ”utlämnande” här på bloggen?
    Eller så ville han bara stilla nyfikenheten ;P
    Pösspöss, snart är det helg!

   • Det är ändå Mats, han lär ju bli uttråkad snart av allt tjat om Edward och sucka några gånger haha. Han hoppas på att något ska hända mellan mig och birdie så att han kan gotta sig i awkwardness haha.
    Var precis på bio och såg django unchained med buller, vi satt längst bak på the love seats och drack vin, haha :D
    Har du en bra kväll? Jag tänkte göra en blogglista just for fun :)

   • Angie said:

    No way, vin på bio. Hur kan en onsdag bli bättre liksom?
    Jodå, har en seg kväll. Känner mig rastlös och trött på en och samma gåbg. Liiite jobbigt!

   • jag blir stressad när jag tänker på att jag måste sova snart.. sömnen lyser med sin frånvaro haha. btw utmaning till dig på senaste inlägget :)

 2. Linnéa S said:

  Åh nej! Hoppas inte pga vet ju att du vill att bloggen ska vara din hemlis. Jag läser från New York varje dag ska du veta, men vi har lite konstigt internet i lägenheten än så länge så kommenterar inte så mycket just nu bara <3

  • Ja, det skrämmer mig ibland när folk som känner mig hittar till bloggen, för jag är rädd att jag inte kommer att våga skriva lika fritt och utelämnande. Vill ju vara mig själv med alla bra och dåliga sidor och vill ha en fristad där jag skriver om all trubbel jag ställer till med. Och vill ha er kvar, på ett ärligt sätt och der går inte om man skriver ”safe”. Men det går nog bra, det är inte hela världen om han hittar hit, han är min vän och han förstår mig på så många sätt..och det är väl om inte annat ett sätt att hålla kontakten på :)
   Förstår att du har mycket att göra nu i NY, getting in the NY mode och hitta nya rutiner. Blir glad av att höra att du läser, fina fina Linnéa :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: