Talking to the moon

282377_291287877639269_268283816_n_large

Det var som i en dimma. Vi hade druckit en hel flaska rödvin och en mousserande efteråt, tagit några öl på The flying scottsman i Göteborg. Det spelades några gamla hardrocklåtar i bakgrunden och vi satt alla tre på rad och tittade ut mot folket. Jag hade mitt slutty mode on som jag så fint kallar det och fick syn på en lång kille i blårutig skjorta vid baren. Jag hade spanat in honom och hans kompisar redan när de kom in och väntade på den rätta stunden för att ”råka” prata med honom. Han var ensam vid baren och väntade på att få köpa något, platsen bredvid honom var ledig, I seized the opportunity. Gick fram till baren med min ”the world is not enough”-blick, jag kan bara hoppas att det såg lika snyggt ut i fyllan som jag hade tänkt mig i huvudet. Ställde mig med båda fötterna på fotstödet vid baren så jag kom upp litet, tycker inte om att vara kort och osynlig, inte när jag är full och on a mission. Ställde mig bredvid honom och tog kontakt direkt, han verkade intresserad av att prata med mig också. Minns knappt vad vi pratade om men han sa att han pluggade Industriell Ekonomi i Lund och i mitt huvud såg jag en suit och av någon anledning tänkte på hur stilig Henrik är i kostym. För att i nästa stund tänka på en viss dam som också bor i Lund.

”Vad gör du för något?” frågade han mig medan vi stod där vid baren.
”Jag är färdig civilingenjör” sa jag och log stolt över mig själv. De blir alltid lika förvånade varje gång jag säger att jag är ingenjör. Kanske för att man tänker att alla ingenjörer ser ut som Howard Wollowitz i the Big bang theory. ”Bor i Köpenhamn men är på besök nu i några dagar”, la jag till. Jag slog på stort, det är nästan coolt att bo i Köpenhamn.
”Köpenhamn är en häftig stad” sa han och log. ”Är det bioteknik du har läst?” frågade han och jag blev imponerad av honom som kunde placera det jag arbetade med till min utbildning.
”Jaaa” svarade jag glatt och märkte hur jag hade lutat mig i sidled vid baren så att håret föll fint i vågor på ena axeln. ”Anyways, jag ska nog gå upp och dansa däruppe en sväng” sa jag till honom och log mot Emelie.
”Sparar du en dans till mig också?” sa han flirtigt tillbaka.
”Det kan jag väl göra” svarade jag flirtigt igen, ”men då får du visa dina moves på dansgolvet”. Jag lutade mig närmare honom och tittade i hans ögon. Han log.
”Jag kan dansa bugg” sa han och vi skrattade båda två.
”Ta med nån till då så blir vi ett gäng” viskade jag i hans öra och hoppade ner från fotstödet, rätade till min svarta klänning med spetsärmar och följde med Emelie på övre våningen. Däruppe var det dans som gällde. Jag och Emelie studsade och skrattade om vartannat på dansgolvet och tänkte på vilken fantastisk fredag vi hade haft hittills.
Han kom upp med en annan kompis, lika lång som honom, klädd i en mörkblå denimskjorta. De såg unga ut men var så himla stiliga båda två och vem bryr sig om hur gamla folk är ändå, jag har inga planer på att skaffa mig någon pojkvän, jag vill bara leka lite.

Han dansade väldigt nära mig, drog till mig mot honom och lyfte upp mig på benen och snurrade runt med mig. Jag fick hålla koll på min korta klänning varje gång han lyfte upp mig eller dansade sådär alldeles nära bakom mig och drog sina händer över mina lår och lekte med min klänning. Minns inte ens vad som spelades för musik för jag var upptagen med att titta på hans rutiga skjorta och vara inne i alkoholdimman. Han knuffade mig långsamt med sin kropp mot väggen och dansade hela tiden väldigt nära mig. Höll sitt ansikte så att han andades ut vid mitt öra och hals och jag fick rysningar i kroppen. I en pyttepytteliten stund tänkte jag på Edward och på John och det kändes som om jag gick bakom någons rygg. Och jag blev less på honom, tänkte på att det finns inga vettiga killar därute, den här är säkert som alla andra jag har träffat och som jag har blivit äcklad utav..och jag visste inte om jag ville låta honom kyssa mig, jag kunde inte förstå poängen med det här spelet som vi spelade båda två. Det kommer ändå inte att leda till någonting var melodin som spelades i mitt huvud. Så jag gick ifrån honom en liten stund, kom loss från hans grepp. Han snurrade runt mig igen och vi dansade bugg och alkoholen tog över igen.

Jag sneglade åt Emelies håll och såg att hon hånglade med sin kille, hann tänka på att jag överanalyserade saker och ting och att jag nog inte hade haft någonting emot lite hångel. Han är söt och han klär sig stiligt. Han är lång och han läser till ingenjör också och det är fredag och han dansar med mig och lutar sig mot mitt öra igen och kysser mig där. Jag tittade honom i ögonen och log och han närmade sig mina läppar och vi kysstes. Jag drog hans kropp närmare min medan vi hånglade och tänkte på att just nu så är jag glad. Jag har haft en fantastisk fredag i Göteborg, skrattat med underbara vänner och dansat. Och just nu så har jag en fling med en stilig ung man och jag känner efter och det gör inte alls lika ont. Det gör nog inte ont alls, inte just nu. Mitt hjärta är fjäderlätt och jag tänker på Edward en kort liten stund men jag inser att jag inte tänker på honom på samma sätt längre. Just nu är jag fri och kan hoppa högre upp på dansgolvet när mitt hjärta inte håller mig fastkedjad vid marken av sorgens tyngkraft. Jag är fri.

Annonser
6 comments
 1. Jamen du, tänk om jag också har hånglat med honom!! :o Haha nej förmodligen inte… Eller…
  Ni verkar ha haft kul iaf :D Gött med kyssar och gött med ljusa stunder!!
  Kram <3

  • En lång Viktor i rutig skjorta, om du ser honom där omkring i lund, send him my hello and call him a male slut (det visade sig att han hade någon typ av flickvän). Men jag nådde en milestone så det var gött :D
   Puss (har mannen kommit nu?) <3

   • Ania said:

    Haha jag känner en sådan faktiskt… Men kan inte vara samma, för han ser så skabbig ut så tror inte du skulle hångla med honom. Svettig och hårig.. Haha. :)
    Jodå, han stack iväg till polarna för en stund sedan! Men kompisarna ändrade sig och kom idag så vi fick hela dagen och natten helt ifred. Så skönt! :)
    Pussar <3

   • hihi nä de ska se fräscha och välkammade ut och gärna i skjorta/kostym..hihih :p
    Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: