Danskmåndag

Det ska bli dansk av mig nu i några timmar och jag har jobbat som bara den idag för att hålla uppe fasaden av hårt arbetande kvinna efter helgens julfest. Vad gör ni? Håll mig lite sällskap medan jag lider genom huvudvärken please?

Annonser
7 comments
 1. Olga said:

  Oj, har du fortfarande ont i huvudet från festen? Hur ska du bli dansk? Språkkurs? Jag pysslar runt med mina fotoprojekt i vanlig ordning… Nothing extraordinary:)

  • Min bakfylla har inte riktigt släppt än, känner mig så seg sen den där förbaskade julfesten som var typ väldigt rolig. Folk har retats hela dagen mot mig idag och jag satt där på lunchen och kunde knappt äta för att jag var nervös, folk sa hej, folk jag inte känner sa hej..herregud fylle mig.
   Jag går på danska på måndagar och onsdagar på kvällen och försöker att lära mig hur man pratar med potatis i munnen :)
   Tycker att dina fotoprojekt låter väldigt roliga <3

   • Olga said:

    Haha, ja danska är lite grötigt. Visste du om att danska och holländska barn lär sig prata två år senare än a l l a a n d r a barn i hela världen? Det är ju ganska fantastiskt! (Min bror linguisten berättade det för mig).
    Vad kul att du tycker att de verkar roliga. Det tycker jag med! Fast det kan bli lite intensivt. Just nu gör jag en fotoserie om hatet i Berlin. Ganska aktuellt tema. Hoppas att jag hinner få klart det i tid, bara! Håll i hatten:)

   • Stackars danska barn, jag förstår dem, det är så svårt att få ihop ett ord som bara består av samma vokal som går i olika lägen.. sist jag var på danskan så satt jag och mobbade mig själv, gå hem Nat, gå hem, det här är inte din grej. Ta o flytta tillbaka till sverige också medan du är igång, hahaha :p

 2. Olga said:

  Haha nej vad taskigt mot dig själv. Typ som att vara som Kenta mot Stoffe i ”De kallar oss mods” ”Ta din gamla cigarrett och cykla till Bahamas, då!” Lika logiskt:) (Jag har underliga referensramar såhär när jag rå-pluggar. Hej å hå:) )

   • Olga said:

    Bra att jag kan bitså med något:) hehe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: