This is war

Klockan närmar sig 6, jag sms:ade honom för en timme sedan om vad planerna är för ikväll så svarar han inte. Vi ska träffas vid 7 så nu ska jag samla på mig, fixa till håret och måla rött läppstift. This is war.

Annonser
10 comments
 1. ln said:

  ÖH! Men vilken tönt han beter sig som, sånt nonsens pallar man inte med. Hoppas det gick bra ikväll!

  • In his defense, han skickade ett sms precis efter jag skrev inlägget om att han precis hade kommit hem från jobbet. Så det kanske inte alls var menat som the game :p

   • Sandra said:

    Killar brukar inte spela spel som vi tjejer gör. Om de inte svarar på ett tag så brukar det oftast ha med andra saker att göra. Typ att dom faktiskt är upptagna med något annat. Alla kollar heller inte telefonen hela tiden utan kanske bara ett par gånger om dagen. Speciellt om man har mycket att göra och sen kanske dessutom är trött efter jobb osv.. In his defense ;) så tycker absolut inte att du skall ta illa vid dig om han inte svarar på ett par timmar/dag här och där! Vi är ju alla så olika hur vi använder telefonen och skickar sms m.m. Hoppas det gick bra på dejten!!

   • Som jag brukar säga ”I don’t go on dates..I have business appointments” haha. Porren finns att läsa nu haha, puss :)

 2. Citrin said:

  Sandra: Klart att killar också spelar spel! Hur förklarar du annars försäljningssiffrorna för The Game av N. Strauss eller massor av diskussioner på Flashback hur man ska spela bad boy för att få ligga så mycket som möjligt? Killar är bara sämre på att spela spelen så diskret som många tjejer gör…

  • Sandra said:

   Amen the game och sånt är ju spel på ett annat sätt. Jag kanske skulle ha skrivit ”svår” istället? Var mer så jag menade. Att killar inte spelar svåra som vi gör för att få upp intresset. Om de inte hör av sig betyder det liksom inte att de spelar svåra som en del tjejjer tror, utan att dom helt enkelt inte är intresserade. Visst att många kanske följer tredagarsregeln, men hör han inte av sig alls så är han inte intresserad. De flesta killar jag har träffat har hört av sig efter 1-3/4 dagar uppskattningsvist.. Tror de flesta av dem typ vill börja smsa och kontakta en tjej de fattat tyke för så fort de kan utan att verka alldeles för ”på”. Men det är ju bara normalt human behavior, för att inte uppfattas som desperata och skrämma bort någon. Vi tjejer kan ju spela svåra och bestämma oss för att aldrig höra av sig utan vänta till att killen gör det. Och ‘the game’ handlar ju som sagt om att ligga. Inte hitta kärlek eller dejta någon seriöst direkt.

   • Citrin said:

    Tjejer spelar svåra, killar spelar bad boys. Ja, generellt då… Jag uppfattar det dock som att unga människor, av båda könen, håller på med att spela spel. Medan när man kommer upp över typ 25 så börjar det dö ut mer. Då börjar folk bli ärliga med sina intentioner, vare sig det är att bara ligga eller något seriöst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: