Girls date friday

image

På dejt med den här vackra tjejen på en fransk creperi. Väntar på att få beställa en stor stor öl. Vad gör ni ikväll? Tycker förresten att det är så himla roligt med alla nya namn som kommenterar och ger så bra råd och skriver så fina ord. Tycker om er allihopa så himla mycket!

Annonser
6 comments
 1. Astrid said:

  Jag har druckit vin med en fin ny bekantskap. Har inte sagt att jag också är ny i en stad pga en kille som jag hoppas att det kommer hålla med. Jag har aldrig flyttat för kärleks skull men nu var det banne mig dags. Försöker bygga upp ett nytt liv här och ikväll gick det strålande!

  • Får man fråga vilken stad Astrid? Är så nyfiken :)
   Jag var och drack vin med en tjej som också går på min danska kurs förra veckan och det var så trevligt och jag tror att jag fick en ny vän. Så fint det kändes <3

   • Astrid said:

    Jadå, jag är inte så hemlig av mig. Jag har lämnat min hemstad Stockholm för Umeå, blivit norrlänning på gamla dar. Det är så väldigt fint här med skogar och älvar och renar och väldigt mycket lugnare än i storstan, men ganska ensamt också. Jag kände ingen alls här när jag flyttade upp så det tar lite tid att bygga ett sammanhang.

   • åh min fina fina norrland. Såg på facebook många som hade postat bilder från när det snöade i veckan i Luleå. Åhh fick sån längtan. Tycker om Umeå, har varit där en gång och jag minns att jag tyckte att det var så vackert där. Fast fina Köpenhamn, tycker om Köpenhamn också.
    Början verkar vara svårast för sen så träffar man folk och skapar relationer. Hur länge har du bott där nu? Jag känner att jag börjar trivas lite mer i Köpenhamn nu när Caro och Roomie tar med mig på roligheter :)

 2. Astrid said:

  Har du någon koppling till Norrland? Tänkte att du kallar det ”ditt”. Jag har bott här i två omgångar, först i våras i fyra månader, sen var jag tillbaka i stockholm över sommaren och nu är jag här igen. Den här gången känns det på riktigt, nu har jag börjat läsa sista delen av min utbildning här och vill verkligen kunna bygga ett litet liv. Bästa sättet att lära känna en stad är att vara full i den, det är min fasta övertygelse :)

  • Mina tonår spenderade jag uppe i Luleå tills det var dags att flytta ner till Göteborg för att läsa på Chalmers. På somrarna sommarjobbade jag i Halland så min dialekt är typ en blandning av norrländska, göteborska, halländska och en släng av danska/skånska haha :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: