Fredagen när jag tappade förståndet del 1.

Det började med att några stycken från jobbet stannade kvar och tog en öl som blev till tre som blev till champagne från vår kylskåp i köket. Caro ringde, ”kom och släpp in mig”. Dörrarna stängs efter arbetstid och då måste man använda sin nyckelbricka om man ska ta sig någonstans.
De tog fram champagneglasen och ett miniglas till mig, det ska vara representativt enligt Sølver som höll på att skratta ihjäl sig. Okej det var väl lite roligt, jag skrattade också på min egen bekostnad.

Sedan började folk gå en och en, det var kulturnatten i Köpenhamn så folk hade planer. De tappra som var kvar var jag, Caro, Sølver, Jacob och Silvia. Caro hade på sig sin tajta svarta klänning med ljusgrå överdel som hon köpte på H&M i samma veva som jag köpte min röda klänning.
”Vi måste gå någonstans där man står för jag kan inte sitta i den här klänningen!” sa Caro. Hon såg så fin ut.
Jag matchade med tajt kort (slutty) svart klänning som är min lucky dress, it never fails to get me laid (Jag en gång med Rey och en gång med svettlukten, so 50-50 chance att lyckas med rätt ligg där).
”We can go to Kassen now if you want to, I only suggested that other place because not everyone of the old fucks around here likes Kassen” sa Sølver med glimten i ögat.
”Should be start going there? I’ll just lock my computer” sa jag och skyndade mig mot mitt skrivbord. Vi gick ned för trapporna till cyklarna.
”I don’t have my bike with me today” sa Sølver.
”Ah okay..then we’ll just walk..”
”Edward is not coming today, he called before and said that he had other things to do” sa Sølver och väntade på min reaktion. Jag kände en våg av besvikelse skölja över mig, det hade varit roligt att vara fulla tillsammans på samma ställe så kan Edward se på medan jag flörtar med andra killar. Och för att jag saknar honom.
”Screw him that ugly fuck, tonight we’re hitting on something young!” sa jag och låtsades som ingenting.
”Yeah!” konstaterade Caro.

På Kassen var det fullt med många, många snygga killar. Jag såg de överrallt.Tog av mig tröjan och Caro gjorde likadant.
”To increase our chances”. Någonstans innerst inne så hoppades jag att Edward skulle vara där. Det var min plan från början, ville ha lite spänning.

Vi närmade oss baren, Kassen har cocktails 2 för 1 på fredagar fram till klockan 10 så det fick bli 4 stycken mojitos på en gång till oss. Mittemot oss längs med baren stod två killar. En i kostym och finskjorta, det såg ut som en ordentlig en med långa ärmar, jag tål inte kortärmade skjortor. Våra ögon möttes hela tiden, jag log och sänkte blicken varje gång. Någon slags reaktion när jag tycker att någon är så snygg och ouppnåelig, som om jag inte borde titta på de för jag kan inte få dem. Så konstiga tankar, som om det ska finnas någon slags uppdelning om vem man får och inte får. Självförtroendet har fått sig ett slag sedan Edward sa att han inte ville ha mig och jag vågar inte tro eller förstå att jag är en söt tjej, att jag ser bra ut, varför skulle inte jag vara bra nog för den där välklädda killen?

Så jag tittade på honom igen och han tittade på mig men ingen gick fram till någon. Jag har varit i förhållanden hela mitt vuxna liv så jag vet inte hur man gör längre, hur får man kontakt med personer man är intresserad av?

”Caro, han dendär, han den långa suiting up. Han ser bra ut!”
”Mmm.. men lite väl lång, varför vill du alltid ha de så långa?”
”Men du vet att jag måste överkompensera för min längd” sa jag och log.
”Och varför gillar du de alltid gay?”
”Jag gillar metrosexuella killar som är välklädda och välkammade, it’s my kind of guys”
”That Henrik from the second floor kind of looks like him too, doesn’t he?” Sølver slängde sig in i konversationen.
”Yeah..to bad he is taken.. but this one..totally want to talk to this one.. Can’t he come and talk to me?”
Killen i kostym gav upp, tittade på mig en sista gång, tog på sig sin jacka och hans kompis gjorde likadant.
”Nej Caro de går, nej det får de inte göra..fan att jag inte gick fram till honom, jag skulle ha gjort det!”
Caro ryckte på axlarna och fortsatte att dricka på en strawberry daquiri. Killen i kostym lämnade Kassen, jag sa till mig själv att om det var meningen att ni två skulle träffas eller att det skulle hända något så kommer ni att ses igen i framtiden. Annars är det väl lika bra. Den tanken gav mig lite tröst.
”Ska vi gå till andra sidan gatan och äta en kebab?” sa Caro. Jag var hungrig. Snygg kille i kostym hade lämnat stället ändå.
”Okej!”. Vi hämtade våra ytterkläder och korsade gatan till kebaben.
Edward ringde och småpratade om att han hade pluggat på sina MBA grejer och skulle gå ut snart med sin kompis (my girlfriend) Christoffer. Okej sa jag och jag minns inte så mycket vad vi snackade om mer än att jag var superlycklig att Edward ringde till mig, att vi pratade i telefon just nu.
”Shouldn’t we go and trash his place?” frågade Sølver i fyllan.
”Yes we should, yes we should!” sa jag överlycklig. We should.

Annonser
10 comments
 1. Julia said:

  Spännande!! Väntar på följetongen hehe.. Åh det är så jobbigt att tänka på att ens ex träffar andra hur gör man??? Kollade nyss mitt ex instagram å ser att han är på en pub i stockholm o kollar på nåt band och jag bara fasar för den dagen det kommer en bild på en tjej eller flera kommer bryta ihop då varför plågar jag mig själv kan inte sluta?? Är det stört? Kan inte sluta kolla hans instagram heller kollar flera gånger om dagen.. Känns bara som jag kommer må ännu sämre om jag inte får ha den sista inblicken i hans liv liksom för har redan tagit bort han på facebook. Åååhhhhhh detta liv..

  • thesadbox said:

   Följetången kommer snart, sitter och skriver nu :)
   Jag tyckte att det var väldigt väldigt jobbigt att hitta kondomer, jag fick det bekräftat för mig själv, såg det med mina egna ögon att han ligger med andra. Han såg helt oberörd ut..eller om han nu låtsades vara det, jag ville dö då och jag vet inte hur många cigaretter jag rökte den kvällen..jag röker inte ens liksom..men jag ville göra något självdestruktivt.
   Mådde skit imorse med och sen tyckte jag bara att det hela var så knäppt att det var roligt..och tänkte sen..låt honom göra vad han vill.it’s over.. och nu back till att må dåligt igen :(
   du är stark som tog bort honom från facebook, jag klarar inte av det.. men samtidigt så fasar jag för att snart/nån gång snart så kommer det att dyka upp någon statusuppdatering ”Edward is in a relationship with..”. Då dör jag

   • Julia said:

    Men hur vet du att det inte är kondomer från när ni var ihop? Eller ni kanske inte använda det, dum jag är :) blä vill bara gå å lägga mig förtränga allt å gråta lite kanske.. Blir så less på att man blir ledsen fortfarande fast jag egentligen har släppt taget.. Men men man får väl va glad för det man hade, å träffar han en hora så får jag väl helt enkelt döda henne. *creepy laugh*, hehe. Asch, ett glas vin istället kanske..

   • thesadbox said:

    Jag satt här och skrev massa evil tips to dispose of mosquitos/hoes sen fick jag ta bort min kommentar, tänk om jag någon dag lyckas wacka någon så står det massa på internet om mina onda planer..hahahah
    De är fucked up i huvudet, har svårt att tro att de kommer någonsin att skaffa vettiga relationer (relationshits), det känns bra att tänka så :p (denial denial denial)

   • Julia said:

    Det är sant.. En del killar är ju förhållande typen och vill typ gifta sig å skaffa barn och är helt nöjd med det, medans andra knappt ens vill säga att man är ihop eller att dom är kära i en.. Fick typ spela mitt ex in i ett förhållande.. Genom att inte svara på typ en vecka när han ringde så han skulle bli mer intresserad, låtsas att jag var jätteupptagen och very vip hela tiden liksom.. Väldigt tröttsamt samtidigt som jag hade kunnat få vilken annan kille i stan om jag velat (those where the glory days ;) , men ne, klart jag bara ville ha den skiten.. Lätt å va efterklok när man är äldre ;)

 2. Ariel said:

  Jag har varit där du är. Och jag har nojat över att mannen jag älskade men som gjort slut skulle träffa någon ny, jag har tvångsmässigt och mot mitt bättre vetande kollat hans Facebooksida, hållit koll på tjejer som han haft kontakt med. Kort sagt, plågat mig själv. Men det kom en dag när jag plötsligt kom på mig själv med av tänka; det spelar ingen roll. Han får göra vad han vill. Jag släpper taget nu. Och jag menade det. Jag älskade honom men jag kunde låta honom gå. För mig slutade det i att han kom tillbaka till mig, och idag bor vi ihop. Men vägen dit var lång och krokig.

  • thesadbox said:

   åh så svårt, svårt för att när jag läser om andra, som din historia som får ett lyckligt slut så blir jag sån hopplös romantiker och tror att jag och edward kommer att hända någon gång i framtiden. Vill inte, vill släppa honom och vill bli lika kär i någon annan men min kropp vägrar.. förstår inte den här reaktionen när jag har bestämt mig om något, om att släppa honom, vi kan inte vara ihop, det går inte men resten av mig vägrar släppa honom :(

   • Julia said:

    Blev oxå lite less där men tror inte jag kommer få tillbaks mitt ex eller att jag vill ha tillbaka han heller..

   • Ariel said:

    Jag tror inte att det hade blivit vi om jag inte släppt taget. Det är en konstig paradox som jag knappt förstår. Men det går inte släppa taget innan man är redo för det heller. Det är som att vissa bitar måste man ta sig igenom. Vare sig man vill eller inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: