Get out of there now!

Second date gone wrong. Tänker inte se Finn längre. Roomie räddade mig. Vad gör ni? Sverige imorgon, så glad!

Annonser
8 comments
 1. Cornelia said:

  Gråter ihjäl mig över senaste greys anatomy avsnittet OCH efter det tog slut fortsatte jag gråta ihjäl mig över att jag saknar min fina. Han som inte längre är min. KRAM

  • Åhh..så det har hänt nu? :(
   Kram fina Cornelia, jag bryr mig om dig! <3

 2. Natalie said:

  Kom precis hem efter en utekväll. Inget roligt folk, dött ute. Går på högskolan i min hemstad men här är det dött. Har sökt in till Göteborg (som jag verkligen hoppas att komma in på) och Stockholm. Tror jag behöver lite puls. Om du har något tips på hur man fixar bostad i Götet är det mer än välkommet ;)

  Hoppas att din kväll med var bra & att din Sverigevistelse blir över förväntan.
  Känns verkligen som att jag känner dig efter att ha sträckläst din blogg. Puss

  • Jag registrerade mig på Boplats när det begav sig och skrev en charmig beskrivning av mig själv på ”övrig information”-rutan, typ tänk på att medelårig tant kommer att läsa det och bli frälst ungefär :)
   Hade jag flyttat tillbaka till sverige så hade jag valt stockholm den här gången, kanske för att man har redan gjort göteborg i 5 år och göteborg är fint men det innehåller alltför mycket hjärtesorg och såna tråkigheter. Ah kom på att man kan sätta upp lappar på trappuppgångar om att man söker lägenhet osv, det brukar hjälpa, såna har jag sett lite här och var i Göteborg.
   Kram fina, kul att du läser & kommenterar, jag blir väldigt glad. Önskar en fin lördag, är helt pepp på att åka till Göteborg om en stund :)

 3. Elena said:

  Skriver min hemtenta och längtar efter imorgon, när nytt avsnitt av Fringe ska sändas ut. Vad har hänt? Stinker han igen? :)

  • Delvis det men totally big nono..Inte min typ alls, herregud, jag cyklade snabbt snabbt till roomie igår, var nästan gråtfärdig på vägen, Caro svarade inte heller i telefon. Kom fram och fick en storkram, roomie helt orolig ”what happened”. Ja det kommer ett inlägg snart men ska bara träffa några kompisar innan och mina föräldrar. Kram fina, hoppas du får en fin lördag (tråkigt med hemtenta)

 4. Linnea said:

  Men usch. Hoppas det kanns battre idag, nar du ar hemma. Om du ser mig pa goteborgsgatorna far du hemskt garna saga hej. <3

  • Jag höll utkik efter dig från flygbussen först och sedan när jag var och fikade vid kungsports. Har du haft det bra idag? Any sexy writers? :p

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: