And we walk around in circles while you’re playing with my heart

Image

Batman var slut. Vi plockade våra grejer och började gå mot utgången. Slängde vattenflaskan i sopkorgen vid dörren och gick ut i hallen på biosalongen. Jag behövde en minut för mig själv, att samla mina tankar och samla kraft inför vad som väntade. Vi skulle prata, det fanns inget annat kvar. Det skulle komma till den punkten.

Gick in på toa och bara satte mig och stirrade tomt framför mig. Räkna till tio. Hjärtat slog hårt. Vad ska jag göra? Kan jag hantera att höra att han eventuellt har gått hem med en annan? Vad ska jag säga till honom? Vad vill jag få sagt? Man får inte många chanser med honom när han är öppen och lyssnar och tar till sig det jag säger. Men ikväll finns en melankoli i luften, han måste lyssna ikväll.

Tog ett djupt andetag och gick ut från toaletterna. Tappade bort honom för en sekund och började gå mot trapporna. Han ropade efter mig och jag vände mig om och log. Uhh.. all kraft och mod jag hade byggt upp raserades igen. Varje gång jag ser honom får jag börja om från noll. Han är så fin, det finaste jag sett. Och han ser ledsen ut han med och i den stunden vill jag inget annat än att gå fram till honom, krama honom hårt hårt och gräva in mitt ansikte i hans bröstkorg. Jag når inte längre.

Han räckte mig sin skinnjacka och sa att han behövde gå på toa. Jag tog emot den och gick och satte mig vid sofforna. Den luktar som honom, en del av honom finns i mina händer. Jag grävde hårt in fingrarna i den mjuka skinnjackan och kämpade emot impulsen att luta mig fram och andas in lukten av honom. Dö lite innan han kommer och tar bort den ifrån mig. Biosalongen rymmer 1100 personer och det var förmodligen folk överallt men ljudet av andra människor var dämpad av mina hjärteslag och hans doft. Ralph Lauren Polo, den blåa men grön häst på. Och snart kommer han, jag känner hans vibbar någonstans i närheten, han närmar sig och snart tar han bort jackan ifrån mina händer och tar på sig den medan vi går ut i den fuktiga Köpenhamnsnatten..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: